Avventura lui Micul Lup in Padurea Fermecata – poveste scurta pentru copii

“Avventura lui Micul Lup in Padurea Fermecata”

Micul Lup era un pui de lup curajos si aventuros, care trăia într-o pădure fermecată. În fiecare seară, mama lui îi spunea povesti despre locuri magice și creaturi fantastice. Intr-o zi, Micul Lup a decis să pornească într-o aventură pentru a descoperi acele locuri magice despre care mama lui povestea.

Astfel, Micul Lup a început să cutreiere prin pădure, în căutarea acestor locuri magice. Pe măsură ce se întindea în adâncurile pădurii, a întâlnit animale diferite și audea sunete misterioase. Pășind cu grijă, descoperi o pajiște plină de flori colorate și parfumate. Era un loc fermecat, în care toate florile vorbeau și cântau! Micul Lup s-a bucurat de acest spectacol minunat și a petrecut câteva momente acolo, ascultând poveștile florilor.

Continuând călătoria, Micul Lup a ajuns într-un lan de porumb înalt și unduitor. În mijlocul lanului, observă o cutie mică și strălucitoare. Închizând ochii și făcând un mic dans, cutia se deschise, iar din ea apăru un magician! Magicianul era amuzant și fermecător și se numea Petrică Magicianul.

Petrică Magicianul i-a povestit lui Micul Lup despre puterile magice ale cutiei și despre dorințele pe care le putea îndeplini. Micul Lup a fost atât de încântat încât a uitat și de dorința sa inițială de a găsi locurile magice din pădure. El a dorit ca toate animalele să fie fericite și împăcate în pădurea fermecată.

Astfel, Petrică Magicianul a folosit cutia magică și a împlinit dorința lui Micul Lup. De atunci, în pădurea fermecată, toate animalele locuiau în armonie și pace. Lupii și iepurii își făceau cu drag prietenie, păsările cântau cu toții în același cor, iar vulpile și veverițele împărțeau hrana cu toate animalele din jur.

Micul Lup a rămas în pădurea fermecată și a devenit prieten cu toate ființele magice și fantastice de acolo. El nu a mai simțit niciodată plictiseală sau singurătate, pentru că avea mereu alături prietenii săi.

Etichete: poveste scurta pentru copii, povesti pentru copii, povesti de adormit copii, poveste, aventura, locuri magice, animale, prietenie, pădure fermecată.