Compuneri despre mama

În acest articol vă voi prezenta 8 compuneri despre mama.

Primele 4 compuneri despre mama sunt lungi iar celelalte 4 compuneri despre mama sunt scurte.

Compuneri lungi despre mama

Compunere lungă despre mama 1

Mama mea este cea mai minunată persoană din lume. Ea are ochii ca două diamante strălucitoare și un zâmbet cald care mă face să mă simt în siguranță în orice moment.

Mama este mereu alături de mine, fie că este vorba de ajutor la teme, îmbrățișări când am nevoie sau pur și simplu ascultându-mă când vreau să îi spun despre ziua mea.

compunere despre mama

Îmi place să stau lângă mama atunci când gătește. Miroase atât de bine în bucătărie atunci când prepară mâncarea noastră preferată.

Uneori, chiar mă lasă să o ajut și să învăț cum să fac felurite delicii. În afară de asta, mama are un talent minunat pentru a citi povești.

În fiecare seară, după ce ne pregătim pentru culcare, ea ne citește povești magice, care ne duc în lumi fantastice și ne fac să visăm cu ochii deschiși.

Mama mea este un adevărat erou pentru mine. Ea face tot ce poate pentru a ne face viața mai bună. În fiecare zi, mă învață valori importante, cum ar fi respectul față de ceilalți și grija față de mediu. Ea este un exemplu demn de urmat și sper că, într-o zi, voi putea fi la fel de minunat ca ea.

Compunere lungă despre mama 2

Mama mea este pur și simplu minunată! Ea este cea mai bună prietenă a mea și mereu îmi arată dragoste și grijă. Mama are o voce dulce care mă liniștește atunci când sunt trist sau speriat.

Îmi petrec zilele alături de ea, făcând tot felul de lucruri distractive.

Îmi place să îmbrățișez mama și să mă cufund în brațele ei calde. Este un sentiment minunat să știu că mama este mereu acolo pentru mine, orice s-ar întâmpla.

Ea mă învață lucruri noi în fiecare zi și îmi oferă sfaturi bune pentru a deveni o persoană mai bună.

Mama este și o bucătăreasă desăvârșită! Ea gătește cele mai delicioase mâncăruri din lume. Nu pot să mă abțin să nu mănânc tot ce pregătește.

Îmi place să petrec timp în bucătărie cu ea, să învăț cum să gătesc și să pregătim prăjituri delicioase împreună.

În concluzie, mama mea este cea mai importantă persoană din viața mea. Ea mă iubește necondiționat și mă susține în tot ceea ce fac.

Sunt norocos să am o mamă atât de minunată și o iubesc mai mult decât pot să exprim în cuvinte.

Compunere lungă despre mama 3

Mama este cel mai important om din viața mea, iar pentru mine este un adevărat erou. Îmi amintesc mereu diminețile în care mă trezeam cu mirosul delicios al prăjiturilor proaspăt coapte pe care mama le făcea cu dragoste pentru mine și familia mea.

Acele dimineți erau pline de căldură și râsete.

În timpul zilei, mama mea este mereu acolo pentru mine. Ea mă ajută să fac față temelor pentru școală și mă încurajează să învăț mereu mai mult.

Cu răbdare și dragoste, mă ghidează în lumea cunoașterii și mă ajută să cresc ca persoană.

Îmi place să petrec timp de calitate cu mama mea. Ne plimbăm în parc, avem seri de film acasă sau mergem în aventuri în natură.

Mama mea mă învață să apreciez frumusețea naturii și să respect mediul înconjurător.

Dar cel mai important lucru este iubirea și afecțiunea pe care mama le arată în fiecare zi.

Ea mă îmbrățișează și mă sărută înainte de culcare și îmi spune cât de mult mă iubește. Știu că sunt norocos să am o mamă atât de minunată și că este un dar prețios în viața mea.

Compunere lungă despre mama 4

Mama mea este ca un far de lumină în viața mea, mereu ghidându-mă pe drumul cel bun.

Dimineața, ea mă trezește cu un sărut și cuvinte calde, iar mirosul de cafea proaspătă umple casa. Este momentul meu preferat al zilei, când pot petrece timp de calitate cu ea.

Pe parcursul zilei, mama mea este mereu prezentă pentru mine.

Ea mă ajută cu temele pentru școală și mă încurajează să fiu cel mai bun în tot ceea ce fac. Cu răbdare și dragoste, mă învață să fiu un om mai bun.

Una dintre activitățile noastre preferate este să gătim împreună. Mama mă învață secretele bucătăriei și petrecem ore în bucătărie pregătind delicioase prăjituri și mâncăruri.

Este un mod minunat de a petrece timp de calitate împreună.

Dar cel mai important lucru pe care mama mi-l oferă este iubirea ei necondiționată.

Ea mă îmbrățișează și mă sărută în fiecare seară înainte de culcare și îmi spune cât de mult mă iubește.

Știu că sunt norocos să am o mamă atât de minunată, și nu pot să mă gândesc la un cadou mai mare în viața mea decât prezența ei.

Compuneri scurte despre mama

Compunere scurtă despre mama 1

Mama mea este un adevărat erou în viața mea. Ea face mereu tot posibilul pentru a ne asigura că suntem fericiți și în siguranță. În fiecare dimineață, mă trezesc cu mirosul delicios de clătite proaspăt pregătite de mama.

Nu există mic dejun mai bun decât cel făcut de ea!

Una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le am cu mama este atunci când am mers în parc și am petrecut o zi întreagă jucându-ne împreună.

Mama a alergat cu mine, ne-am dat pe tobogan și am avut parte de multe râsete. Am învățat atunci că mama nu este doar o persoană responsabilă, ci și o prietenă minunată.

Mama mea este de asemenea foarte pricepută în a face lucruri de mână.

Ea m-a învățat să tricotez și să fac bijuterii. Îmi place să petrec timp cu ea în atelierul ei, unde creează cele mai frumoase lucruri. Este uimitor să vezi cum din fire și margele pot să iasă opere de artă.

Compunere scurtă despre mama 2

Mama mea este pur și simplu grozavă! Ea are mereu răspunsuri la toate întrebările mele și mă ajută să învăț lucruri noi în fiecare zi.

Una dintre cele mai mari pasiuni ale ei este grădina. Are o grădină minunată plină cu flori colorate și legume gustoase pe care le cultivă cu atâta grijă.

Îmi place să merg cu mama în grădină și să ajutăm la îngrijirea plantelor. Ea mă învață cum să plantez semințe și cum să am grijă de plantele crescute.

Este incredibil să vezi cum din semințe mici pot să crească flori mari și legume gustoase.

Mama este și o bucătăreasă desăvârșită! În fiecare weekend, pregătește cele mai delicioase prăjituri și deserturi.

Mă lasă să o ajut în bucătărie și să învăț cum să fac prăjituri minunate. Nu pot să aștept momentul în care o să pot să gătesc la fel de bine ca ea.

În concluzie, mama mea este o persoană minunată și sunt norocos să o am în viața mea.

Ea mă învață lucruri noi în fiecare zi și face tot posibilul pentru a ne face viața mai frumoasă. O iubesc mai mult decât orice și sunt mândru să fiu copilul ei.

Compunere scurtă despre mama 3

Mama mea este o adevărată stea strălucitoare în viața mea. Ea este mereu acolo pentru mine, indiferent de situație.

Dimineața, mă trezesc cu mirosul delicios al clătitelor pe care mama le pregătește cu atenție pentru micul dejun. Cu o linguriță de sirop de arțar și o cană de lapte, dimineața devine perfectă.

În timpul zilei, mama mea mă ajută cu temele pentru școală și mă încurajează să învăț cât mai mult.

Ea este mereu răbdătoare și gata să mă ajute cu orice problemă am. Cu mama mea, învățarea devine distractivă și interesantă.

Una dintre activitățile noastre preferate este să citim împreună.

Mama mă învață să apreciez cărțile și să călătoresc în lumi noi și magice prin paginile lor. Îmi place să ascult poveștile ei, iar momentele noastre de lectură sunt cele mai speciale.

Dar cel mai important lucru pe care mama mi-l oferă este iubirea ei necondiționată.

Ea mă îmbrățișează și mă sărută înainte de culcare și îmi spune cât de mândră este de mine. Știu că sunt norocos să am o mamă atât de minunată, și mă simt în siguranță și iubit în prezența ei.

Compunere scurtă despre mama 4

Mama mea este un adevărat model pentru mine. Ea este mereu acolo pentru mine, indiferent de circumstanțe.

Dimineața, mă trezesc cu mirosul minunat al cafelei pe care o pregătește cu grijă pentru ea și cu o cană de ciocolată caldă pentru mine. Este felul ei de a începe ziua cu zâmbetul pe buze.

În timpul zilei, mama mă ajută cu temele pentru școală și mă încurajează să învăț cât mai mult.

Ea este mereu răbdătoare și gata să mă îndrume în fiecare pas al vieții mele. Cu mama mea, simt că pot înfrunta orice provocare.

Una dintre activitățile noastre preferate este să călătorim împreună.

Ne plac aventurile și descoperirea locurilor noi. Fie că mergem la munte sau la plajă, întotdeauna avem parte de momente speciale și amintiri de neuitat.

Dar cel mai important lucru pe care mama mi-l oferă este iubirea ei necondiționată. Ea mă îmbrățișează și mă sărută înainte de culcare și îmi spune cât de mult mă iubește.

Știu că sunt norocos să am o mamă atât de minunată, și sunt recunoscător din toată inima pentru prezența ei în viața mea.