Elice și aventura în lumea magică – poveste de adormit copiii

“Elice și aventura în lumea magică”

Elice era o fetiță curioasă și plină de imaginație. Întotdeauna, înainte de culcare, mama ei îi spunea o poveste pentru a o ajuta să se relaxeze și să adoarmă. Într-o seară, mama ei a venit cu o idee nouă.

“Draga mea Elice, ce-ai zice să te duc într-o aventură într-o lume magică?” a întrebat mama.

Elice s-a bucurat și a închis ochii strâns, pregătindu-se pentru poveste.

“Într-un tărâm îndepărtat, exista o cutie fermecată ascunsă într-un lan de flori colorate,” a început mama. “Această cutie avea puteri magice și putea teleporta pe oricine o deschidea într-o lume plină de minuni.”

Curioasă, Elice și-a imaginat cutia fermecată în fața ochilor închisi.

“Într-o zi, micuța Elice a găsit cutia în grădina casei ei. Era acoperită cu flori și era atât de strălucitoare încât a știut imediat că are puteri magice,” a continuat mama.

Elice s-a văzut pe sine îndepărtând florile din jurul cutiei și privind-o cu admirație. Era nerăbdătoare să descopere ce se afla în interior.

“Momentul în care a deschis cutia a fost magic. Elice a fost învăluită într-o ceață strălucitoare și s-a trezit într-o lume complet nouă,” a spus mama.

Elice și-a imaginat cum se trezește într-un câmp plin de flori și copaci uriași. Iar în fața ei, o făptură zâmbitoare în rochie colorată a apărut.

“Elice, bine ai venit în lumea noastră magică,” a salutat creatura. “Eu sunt Făptura Zâmbitoare și te voi însoți în această călătorie fantastică.”

Elice simțea bucuria în inimă și a fost încântată să aibă un tovarăș de aventură.

“Împreună, au explorat păduri fermecate, au descoperit izvoare cu apă cristalină și au întâlnit animăluțe vorbitoare,” a continuat mama povestea.

Elice și-a imaginat cum se alătură animalelor pe malul unui lac și cum toate acestea îi povesteau despre viața lor în lumea magică. Erau atât de colorate și prietenoase.

“Dar aventura lui Elice nu se oprea aici. Ea trebuia să treacă prin câmpuri de flori zâmbitoare și păduri întunecate pentru a ajunge la Casa Magiei. Acolo, ea avea să primească daruri speciale și să învețe să folosească puterile magice,” a spus mama cu entuziasm.

Elice și-a închipuit cum trece prin tufișuri întortocheate și cum se apropie de o casă misterioasă, cu uși și ferestre fermecate. Chiar și în imaginație, simțea emoția și misterul care planea în aer.

“În final, Elice și-a descoperit puterea magică și a devenit o mică vrăjitoare. Ea a folosit puterile sale pentru a face bine în lumea magică,” a încheiat mama povestea.

Elice și-a imaginat cum își folosește puterile magice pentru a ajuta animalele și pentru a aduce bucurie celorlalți locuitori ai lumii magice.

După ce mama ei a terminat povestea, Elice a adormit cu un zâmbet pe buze. În visele ei, era în continuare în lumea magică și se bucura de aventuri nesfârșite.

Etichete: poveste pentru copii, poveste de adormit copiii, aventură magică, cutie fermecată, lume magică, vrăjitoare, puteri magice, animale vorbitoare, Casa Magiei.