Eroina din Pădurea Fermecată – poveste de adormit copiii

“Eroina din Pădurea Fermecată”

A fost odată ca niciodată în Pădurea Fermecată, un loc plin de creaturi magice și aventuri neașteptate. În mijlocul acestei păduri, se afla casa micuță și cochetă a Zânei Floricea. Fiecare floare și copac din jurul casei ei erau înfloriți și plini de viață, datorită puterii magice a Zânei Floricea.

Într-una din seri, Zâna Floricea a hotărât să plece într-o călătorie magică prin pădurea fermecată. Își pregăti rucsacul cu praf de zână și se îndreptă spre inima pădurii. Pe drumul ei, întâlni o broscuță veselă pe nume Hiperion și o pasăre cântătoare numită Melodina. Cei trei devin repede prieteni și pornesc împreună prin pădure, în căutarea unei noi aventuri.

Pe măsură ce se apropiau de râul fermecat, Zâna Floricea observă o licornă rănită aflată la marginea apei. Ea se grăbește să o ajute și, cu ajutorul puterii ei magice, vindecă rana licornei. În semn de mulțumire, licorna îi dezvăluie Zânei Floricea despre o comoară ascunsă în adâncurile pădurii.

Curioasă și plină de nerăbdare, echipa lor continuă aventura, trecând prin pajiști înflorite și iazuri strălucitoare. În cele din urmă, ajung la o cascadă spectaculoasă. Aici, Hiperion, cu agilitatea unui adevărat cățel fermecat, găsește o peșteră ascunsă în spatele cascadei. Toți trei intră în peșteră, curioși să descopere comoara secretă.

Înăuntru, lumina soarelui trecea prin cristalele colorate, creând un dans fermecător al culorilor pe pereții peșterii. În mijlocul camerei se afla o plapumă magică, care făcea orice dorință să devină realitate. Plină de bucurie, Melodina cântă o melodie magică, iar plapuma se ridică în aer, invitându-i pe toți să se așeze confortabil pe ea. Hiperion sări pe ea și începu să se învârtă în voie, râzând în hohote.

Zâna Floricea se întinse pe plapumă și închise ochii. În timp ce se învârtea în aer, începu să spună o poveste magică despre eroina din Pădurea Fermecată. Povestea vorbea despre puterea prieteniei, curajul de a înfrunta obstacolele și bucuria de a descoperi lucruri noi.

Pe măsură ce Zâna Floricea povestea, toți cei din jur începură să adoarmă ușor pe plapumă magică. Licorna se așeză lângă Melodina, iar Hiperion se tăvăli pe spate, adormind instantaneu.

Povestea continuă, iar fiecare creatură din Pădurea Fermecată se strecură în visul lor, aventurându-se în lumi fantastice și pline de surprize. Toți călătorii dormeau profund sub vraja poveștii.

După câteva ore, Zâna Floricea se opri din povestit și zâmbi bucuroasă. Toți cei de pe plapumă se treziră și își dădură seama cât de minunată fusese călătoria lor în vis. Își luă rămas bun de la plapumă și se întoarseră către casa Zânei Floricea, mulțumiți de aventura lor de neuitat.

Etichete: povesti pentru copii, povesti de adormit copiii, eroina din Pădurea Fermecată, aventură în pădure, prietenie magică, comoară ascunsă, plăpumă magică, puterea poveștii.