Pisica aventuriera si comoara pierduta – poveste de adormit copiii

“Pisica aventuriera si comoara pierduta”

Era o data o pisica curioasa numita Luna care locuia intr-un mic satuc de pe malul marii. Luna era mereu in cautarea de aventuri si descoperiri, iar astazi nu era o zi obisnuita.

Intr-o dimineata frumoasa de vara, Luna s-a trezit cu o scrisoare misterioasa care ii promitea o comoara ascunsa pe o insula indepartata. Cu ochii stralucind de nerabdare, Luna si-a luat ghiozdanul magic si s-a pregatit de drum.

In calatoria ei, Luna a trecut prin padurea fermecata unde animalele ii spuneau povesti si incantari magice. Acolo a cunoscut un urs jucaret pe nume Teddy si o pasarica colorata, numita Rainbow. Impreuna, au pornit spre mare in cautarea insulei misterioase.

Echipa de aventurieri animaluti s-a urcat pe o barca mica si a inotat catre destinatie. Pe masura ce se apropiau, au descoperit ca insula era plina de surprize si capcane.

Inainte de a ajunge la comoara, Luna si prietenii ei au intalnit un sarpe vorbitor si o broasca inteleapta care i-au ajutat sa ghiceasca indiciile si sa evite pericolele. Cu curaj si inteligenta, au infruntat fantomele zburatoare si au escaladat muntii inalti pentru a ajunge la comoara pierduta.

Cand au ajuns la locul indicat de indicii, au gasit o cutie veche, infasurata in pana de paun. Luna a scos cu atentie pana si a deschis cutia, dezvaluind o comoara stralucitoare cu pietre pretioase si jucarii magice.

Fericirea era imensa, iar Luna si prietenii ei au petrecut intreaga zi jucandu-se cu comoara. Totusi, stiind ca comoara apartinea tuturor, au decis sa o imparta cu ceilalti animaluti din sat. Au organizat o petrecere mare unde au dansat, au cantat si au impartit bucuria si bogatia gasite pe insula misterioasa.

La sfarsitul petrecerii, Luna si-a dat seama ca cel mai de pret comoara era prietenia si aventura pe care au trait-o impreuna. Cu inimile calde si pline de amintiri, s-au intors acasa, stiind ca in fiecare zi poate incepe o noua poveste de adormit copiii.

Etichete: poveste pentru copii, poveste de adormit copiii, aventura, comoara, prietenie, magie, animale vorbitoare, insula misterioasa, cutie magica, pietre pretioase.