Pisica visătoare și aventura ei în Pădurea Fermecată – poveste de adormit copiii

“Pisica visătoare și aventura ei în Pădurea Fermecată”

A fost odată ca niciodată o pisicuță numită Luna, care locuia într-un mic sat împreună cu stăpânii ei, Ana și Mihai. Luna avea o pasiune deosebită pentru aventuri și povești fantastice, iar în fiecare seară, înainte de culcare, Ana îi povestea câte o poveste magică.

Dar într-o noapte, Ana a fost nevoită să plece într-o călătorie de afaceri, iar Mihai a trebuit să rămână acasă singur cu Luna. Mihai era foarte obosit după o zi lungă de muncă și nu mai avea energie să-i povestească pisicii lui Luna. Cum putea Luna să adoarmă fără povestea ei preferată?

Atunci, Luna și-a amintit de cutia magică pe care o văzuse în podul casei. Era o cutie veche și prăfuită, dar avea o strălucire ciudată. Curioasă, Luna a deschis cutia și în acel moment a apărut un magician zâmbitor, cu pălărie neagră și baton magic.

Magicianul i-a spus lui Luna că cutia magica o putea duce într-un loc minunat numit Pădurea Fermecată, unde totul era posibil. Luna a fost extrem de încântată și a cerut magicianului să o ducă în această lume magică.

Astfel, Luna s-a urcat în cutia magică și a dispărut într-o clipă, apărând în Pădurea Fermecată. Acolo, toate animalele vorbeau și se jucau împreună. Luna s-a întâlnit cu un iepuraș simpatic pe nume Pufi, care a devenit prietenul ei cel mai bun.

Pufi i-a arătat lui Luna locurile cele mai frumoase din pădure: un lac în care trăiau broscuțe cântătoare, o grădină în care creșteau flori vorbitoare și un copac misterios în care locuia o bufniță înțeleaptă. Luna și Pufi au avut cele mai minunate aventuri și au întâlnit personaje magice precum vrăjitoare benevole, elfi jucauși și multe altele.

Dar Luna a simțit că începe să-i fie dor de casă și de stăpânii ei. Ea a cerut ajutorul magicianului din Pădurea Fermecată și acesta a deschis cutia magică pentru a o duce înapoi în satul ei.

Luna s-a trezit dimineața în patul ei, lângă Mihai care se trezea și el. Acesta nu putea crede că pisica lui Luna se aventurase în Pădurea Fermecată. Luna i-a povestit lui Mihai despre toate minunățiile din pădure și i-a mulțumit pentru cutia magică.

De atunci, în fiecare seară, Luna și Mihai se strângeau în jurul cutiei magice și Luna îi povestea aventurile ei fantastice. Ana s-a întors acasă și s-a bucurat să vadă că Luna și Mihai petreceau timp frumos împreună.

Etichete: pisica visătoare, aventură, pădure fermecată, cutie magică, prietenie, personaje magice.