Pisicuta cu puteri magice – poveste scurta pentru copii

“Pisicuta cu puteri magice”

Etichete: poveste scurta pentru copii, povesti pentru copii, povesti de adormit copiii, pisica cu puteri magice

A fost odata o pisicuta pe nume Mimi, care trăia intr-o casuta micuta in mijlocul padurii. Mimi era o pisicuta foarte speciala, deoarece avea puteri magice. Avea blana pufoasa de culoare albastra, ochi mari si stralucitori, iar cand isi dorea ceva, doar trebuia sa zambeasca si dorinta ei devenea realitate.

In fiecare seara, Mimi isi petrecea timpul plimbandu-se prin padure sau aruncand vraji de noroc celor care o intalneau. Oamenii din sat spuneau ca Mimi aducea fericire si noroc in vietile lor si de aceea o indrageau atat de mult.

Intr-o seara, Mimi hotaraste sa calatoreasca spre taramul fermecat. Porneste pe un drum catre o padure adanca, urmand o lumina stralucitoare care o ghida prin intuneric. Ajunsa in taramul fermecat, Mimi se intalneste cu un spiridus mic si vesel, pe nume Pufi.

Pufi ii spune ca in acel taram traieste vrajitorul Zvonac, care a pierdut puterile magice si are nevoie de ajutorul ei pentru a le recupera. Mimi accepta provocarea si porneste impreuna cu Pufi in cautarea vrajitorului Zvonac.

Pe poteca lor, intalnesc personaje magice precum fluturasi colorati, flori vorbitoare si pitici zambareti. Cu fiecare intalnire, Mimi isi foloseste puterile magice pentru a ajuta creaturile fermecate.

Dupa o lunga calatorie, Mimi si Pufi ajung in fata casei vrajitorului Zvonac. Acesta ii dezvaluie pisicutei ca a pierdut puterile magice din cauza unei vraji rele aruncate de un vrajitor rau. Mimi isi strange curajul si reuseste sa dezlege vraja.

O data ce Zvonac isi recupereaza puterile magice, el ii multumeste lui Mimi si ii spune cat de importanta este misiunea ei in acest taram. Mimi se simte mandra si fericita ca a putut ajuta si aduce zambetul pe fata oamenilor din sat.

Cu puterile sale magice refacute, Mimi se intoarce acasa si continua sa aduca fericire si noroc in vietile oamenilor. De acum inainte, toti copiii din sat vin sa o viziteze pe Mimi si sa-i asculte povestile despre aventurile ei in lumea magica.

Etichete: poveste scurta pentru copii, povesti pentru copii, povesti de adormit copiii, pisica cu puteri magice, taramul fermecat, spiridus Pufi, puteri magice, aventura, vrajitorul Zvonac, vraji rele, fericire, noroc, prietenie, zambet.