Poppy, fetița visătoare – poveste de adormit copiii

“Poppy, fetița visătoare”

Era odată ca niciodată o fetiță pe nume Poppy, care era cunoscută pentru visătoria ei și pentru poveștile fantastice pe care le inventa. În fiecare seară, mama ei îi citea o poveste de adormit, iar Poppy visa că devenea personajul principal al aventurilor pe care le asculta.

Într-o seară, în timp ce Poppy dormea sub povestea despre o lume secretă a zânelor, o licornă magică a zburat pe fereastră și a lăsat în camera ei o cutie misterioasă. Cutia strălucea în culori vibrante și era acoperită cu semne și simboluri ciudate. Curioasă, Poppy s-a trezit și a luat cutia în mâini.

Pe măsură ce ținea cutia, un val de lumina a învăluit camera și Poppy a fost teleportată într-un loc magic, numit Pământul Visurilor. Acolo, copiii visători se întâlneau cu personajele din poveștile lor preferate și trăiau aventuri incredibile.

Poppy s-a trezit în mijlocul unei păduri fermecate, unde animalele vorbeau și poveștile prindeau viață. Ea s-a întâlnit cu o vulpe vorbitoare numită Felicia, care devenise prietena ei alături de toate celelalte personaje fantastice din poveștile copiilor. Împreună, ei au explorat tărâmul magic al Pământului Visurilor.

Poppy și prietenii ei s-au aventurat prin câmpii înflorite și păduri înecate în verde. Au escaladat munți înzapeziți și au plutit pe râurile strălucitoare. În fiecare loc pe care îl vizitau, întâlneau personaje familiare din poveștile copiilor și le ajutau să își îndeplinească dorințele sau să rezolve problemele.

Pe măsură ce se apropia de sfârșitul călătoriei lor, Poppy a realizat că cutia magică era cheia pentru a se întoarce acasă. Trebuia să o folosească cu înțelepciune și să-și dorească cu toată inima să se întoarcă la mama ei și la lumea ei obișnuită.

Așa că, într-o noapte, când Poppy s-a trezit în mijlocul Pământului Visurilor, ea a strâns cutia ferm în mâini și și-a dorit cu toată puterea să se întoarcă acasă. O lumină strălucitoare a învăluit-o și, într-o clipă, Poppy s-a trezit în patul ei confortabil, cu mama ei lângă ea, citindu-i o poveste.

Poppy a înțeles că aventurile ei pe Pământul Visurilor erau doar în imaginația ei, dar că în fiecare noapte putea călători în lumi magice și să se întâlnească cu prietenii săi din povești. De atunci, ea a continuat să inventeze povești fantastice și să le împărtășească celor din jur.

Etichete: povesti pentru copii, povesti de adormit copiii, aventuri magice, prieteni imaginari, Pământul Visurilor, fantezie, imaginatie, cutie magica, licornă magică.