Povestea magicii din lumea minunată – poveste de adormit copiii

“Povestea magicii din lumea minunată”

A fost odată ca niciodată, într-un loc ascuns în adâncul pădurii, o lume minunată în care se petreceau cele mai incredibile aventuri. Locuitorii acestei lumi erau spiriduși, zâne și animale vorbitoare, iar povestea noastră începe cu o cutie magică ce strălucea în lanul cu flori colorate. Această cutie avea puterea de a transforma visele în realitate și putea aduce bucurie și magie în sufletele copiilor.

Într-o zi, când soarele răsărea timid peste dealuri, cutia magică începu să se agite și să strălucească, semn că cineva o descoperise. Dintr-o străfulgerare, apăru în fața ei un magician îmbrăcat într-o roba lungă purpurie și cu o baghetă fermecată în mână. Magicianul zâmbea înțelept și știa că a găsit cheia către povestea perfectă pentru a încânta copiii.

Magicianul luă cutia magică în mâini și înălță bagheta fermecată deasupra ei. Instantaneu, o vijelie de fluturi colorați înconjură cutia, aducând cu ei zeci de povești ce încă așteptau să fie descoperite. Magicianul, cu o voce blândă, spuse cuvinte magice și poveștile începură să prindă viață.

Prima poveste ce se strecură din cutie fu despre o prințesă curajoasă și isteață, care căuta un trandafir magic pentru a salva regatul de la un vrăjitor malefic. În următoarea poveste, un cățel vorbitor deveni cel mai bun prieten al unui mic băiețel singuratic, oferindu-i toată dragostea și încrederea de care avea nevoie.

Cutia magică continua să strălucească și să aducă bucurie, iar magicianul își dădu seama că poveștile din interiorul ei erau nelimitate. Astfel, el începu să călătorească peste dealuri și văi, la casele copiilor adormiți, lăsându-le în fiecare noapte câte o poveste nouă. Aceste povești îi purtau pe cei mici în lumi fantastice, pline de aventuri și învățăminte.

Etichete: poveste pentru copii, poveste de adormit copiii, poveste magică, aventuri, prietenie, curaj, vrăjitor, prințesă, cățel, magician.

Magicianul călători prin visele copiilor și aducea bucurie și liniște în inimile lor. Cu fiecare poveste, cutia magică se umplea de energie și iubire, devenind mai strălucitoare și mai puternică. Fiecare aventură în care erau implicați copiii în somn aducea un zâmbet pe buzele lor și magia se revarsă în fiecare colț al lumii.

Când magicienul simți că povestea trebuie să ajungă la final, cutia magică se închidea cu grijă și disparea în lumea de basm de unde venise. Dar, promitea magicianul, într-o altă noapte, povestea va continua și va aduce noi emoții și surprize în viața copiilor.

Astfel, fiecare copil care adormea audind povestea cutiei magice se simțea special și protejat. Dormeau liniștiți și aveau încredere că, prin intermediul cutiei magice, vor fi mereu înconjurați de magie și aventuri pline de învățăminte.

Etichete: povești de adormit copiii, aventuri magice, lume minunată, prietenie, încredere, magie, povești pentru copii.