Povestea vrajitorului fermecat – poveste de adormit copiii

“Povestea vrajitorului fermecat”

Erau odată ca niciodată două surori, Emma și Sofia, care locuiau într-un mic sat împreună cu mama lor. În fiecare seară, mama le spunea povesti de adormit, dar copilele simțeau că lipsea ceva în aceste povesti – o doză de magie și aventură. Așa că, au hotărât să se aventureze singure într-o poveste magică.

Într-o zi, cele două surori au descoperit o cutie veche în podul casei. Cutia era împodobită cu simboluri misterioase și strălucea într-un mod aparte. Fascinate de apariția acestei cutii fermecate, Emma și Sofia au hotărât să vadă ce se află înăuntru.

Cu tremur în mâinile lor, surorile au deschis cutia și au descoperit un manuscris vechi, care conținea o poveste magică. Pe măsură ce citeau cuvintele scrise pe pergament, camera lor s-a umplut de o lumină strălucitoare, iar în fața lor a apărut un vrajitor înțelept.

Vrajitorul le-a spus că cutia magică le va transporta în lumea povestilor, unde se vor întâlni cu eroi și personaje fantastice. Emma și Sofia au fost încântate de această oportunitate și au intrat în cutie cu emoție și nerăbdare.

Într-o clipă, au fost transportate în Lanul Fermecat, un tărâm plin de păduri fermecate, dragoni zburători și flori vorbitoare. În acest loc minunat, surorile au întâlnit prieteni noi, precum unicornul zâmbăreț și ursul cântăreț.

Pe măsură ce treceau prin diferite aventuri, Emma și Sofia învățau lecții de curaj, prietenie și încredere. Au ajutat elfii să repare podul fermecat, au salvat un dragon micuț rătăcit și au învățat să îngrijească de animalele din Pădurea Fermecată.

În cele din urmă, surorile au ajuns în fața Reginei Poveștilor, o femeie înțeleaptă și blândă, care le-a mulțumit pentru ajutorul lor și le-a promis că vor putea reveni în acest tărâm ori de câte ori își vor dori.

După ce au luat la revedere de la noii lor prieteni și de la regina, Emma și Sofia s-au întors în lumea reală. S-au trezit acasă, în patul lor confortabil, pregătite de culcare.

Mama lor a intrat în cameră și le-a spus o poveste de adormit cu personajele lor preferate. De data aceasta, povestea conținea toată magia pe care copilele o căutau – aventuri incredibile, prietenie și învățături prețioase.

Emma și Sofia s-au încremenit, realizând că experiența lor în Lanul Fermecat nu a fost doar un vis. Cutia magică le transformat viața și pe viitor vor avea mereu povestea perfectă pentru a adormi.

Etichete: povesti pentru copii, poveste de adormit copiii, cutie magica, lanul fermecat, aventura, personaje fantastice, prietenie, curaj.