Prieteni într-o aventură magică – poveste scurta pentru copii

“Prieteni într-o aventură magică”
A fost odată ca niciodată o grupă de prieteni – Maria, Andrei și Mia – care trăiau într-un mic sat liniștit. Într-o zi, în timp ce se jucau în lanul cu porumb, Maria a găsit o cutie mică, strălucitoare, care părea să fie magică. Într-o clipă, cutia s-a deschis și din ea a apărut un magician zâmbitor.

Magicianul, pe nume Merlin, le-a spus copiilor că cutia era una specială și avea puterea de a-i duce într-o lume plină de magie și aventură. Cu toții au fost încântați de această oportunitate și au decis să exploreze această lume nouă.

În prima lor oprire, au întâlnit niște pitici zâmbăreți care trăiau într-un palat de ciocolată. Piticii le-au spus că, înainte de a primi dulciurile lor zilnice, trebuiau să rezolve un puzzle magic. Maria, Andrei și Mia și-au folosit ingeniozitatea și au reușit să descifreze puzzle-ul, ceea ce i-a făcut pe pitici să râdă și să le ofere trei saci imenși de bomboane.

Cu burțile pline de bunătăți, prietenii noștri s-au aventurat mai departe și au ajuns într-o pădure fermecată. Acolo, au întâlnit un iepuraș vorbitor și i-au povestit despre cutia magică. Iepurașul le-a spus că pentru a pleca din această lume, trebuiau să îl ajute să găsească o floare rară, care avea puterea de a le deschide calea spre casă. Copiii au căutat peste tot și, în cele din urmă, au găsit floarea și i-au oferit-o iepurașului, care i-a condus înapoi în satul lor.

Cu bucurie în suflet, Maria, Andrei și Mia s-au trezit în patul lor, în camera lor. Au realizat că aventura lor de vis fusese doar începutul și că magia se putea întâmpla oriunde. Cu gândurile pline de amintiri frumoase, au adormit cu zâmbete pe buze, știind că mai multe aventuri îi așteaptă în viitor.

Etichete: poveste scurtă pentru copii, poveste pentru copii, poveste de adormit copiii, aventură magică, cutie magică, lan cu porumb, prieteni, magician, pitici, palat de ciocolată, puzzle magic, iepuraș vorbitor, floare rară, magie, amintiri frumoase.