Prințesa Flori și pădurea fermecată – poveste de adormit copiii

“Prințesa Flori și pădurea fermecată”
A fost odată ca niciodată o frumoasă prințesă numită Flori, care trăia într-un castel în mijlocul unei păduri fermecate. Castelul era înconjurat de flori de toate culorile și miresmele lor delicate umpleau aerul în fiecare zi.

Prințesa Flori avea obiceiul să-i aducă la viață pe toți prietenii ei florali, vorbind cu ei și ascultându-le poveștile. În fiecare seară, ea petrecea timp în pădure, plimbându-se printre copaci și vorbind cu animăluțele magice care locuiau acolo.

Într-o seară, în timp ce Flori se plimba prin pădure, a găsit o cutie mică ascunsă sub un tufiș. Cutia era strălucitoare și avea gravat pe ea un desen de flori. Fără să știe ce să facă, Flori a decis să deschidă cutia magică.

În momentul în care a deschis-o, a apărut un spiriduș micuț și zâmbitor. Spiridușul i-a spus prințesei că cutia este o cutie magică a poveștilor și că are puterea de a aduce la viață orice poveste ea va scrie sau va imagina.

Întrigată de această descoperire, Flori a început să scrie povești magice despre aventurile ei fantastice alături de animalele din pădure. În fiecare noapte, înainte de culcare, ea își deschidea cutia magică și citea povestea pe care o scria.

Povestea ei preferată era despre un iepure curajos pe nume Pufy, care își salva prietenii animale din pericole și îi învăța lecții importante despre curaj și prietenie. Pufy devenise eroul pădurii fermecate și Flori se bucura de fiecare dată când își împărtășea aventurile cu prietenii ei.

Pe măsură ce Flori scria și citea mai multe povești, pădurea fermecată prindea viață într-un mod magic. Florile înflorau mai frumos, copacii se umpleau de fructe, iar animalele cântau și dansau în jurul prințesei Flori.

Într-o noapte, Flori a decis să înregistreze povestea ei preferată într-un jurnal special. Astfel, tot ce trăia în pădurea fermecată și tot ce scria în cutia magică rămânea înregistrat pentru totdeauna.

După ce a terminat de scris povestea, Flori s-a întins în pat și a adormit cu zâmbetul pe buze. Visele ei erau pline de aventuri alături de prietenii ei magici și de noi povești pe care avea să le scrie în viitor.

Și așa, prințesa Flori a învățat că imaginatia și creativitatea pot aduce la viață cele mai frumoase povești și că povestile ne pot însoți în visele noastre, transformând lumea într-un loc magic.

Etichete: poveste pentru copii, poveste de adormit copiii, pădure fermecată, prințesă, cutie magică, aventură, prietenie, creativitate, imaginație.