Printesa si magia viselor – poveste de adormit copiii

“Printesa si magia viselor”

A fost odata ca niciodata, intr-un regat indepartat, o printesa frumoasa si curajoasa numita Sofia. Ea locuia intr-un castel mare si impunator, inconjurat de gradini luxuriante si paduri fermecate. Printesa Sofia avea o pasiune deosebita pentru povesti, iar noaptea, inainte de culcare, isi dorea sa i se spuna o poveste de adormit.

Intr-o seara, pe cand cerul era plin de stele stralucitoare, Sofia se pregatea de somn si si-a rugat mama sa ii spuna o poveste noua. Mama a zambit si i-a spus ca povestea pe care o va auzi va fi speciala si plina de magie.

“Etichete: povesti pentru copii, povesti de adormit copiii, povestea printesei Sofia, povesti cu magie.”

“Intr-un timp demult trecut, intr-un regat indepartat, traieste o printesa numita Sofia. Ea era cunoscuta drept Printesa Visurilor, deoarece fiecare noapte, cand adormea, intra intr-o lume plina de vraji si aventuri. In aceasta lume, Sofia putea vorbi cu animalele, zbura pe aripile unui dragon si explora taramuri nemaivazute.”

Sofia asculta cu atentie povestea si imaginatia ei incepu sa zboare catre aceasta lume minunata. Intr-un vis, ea se trezi purtata de aripile unui unicorn intr-un lan de flori colorate si parfumate. Acolo, printesa se intalni cu Zana Somnurilor, o creatura magica ce avea puterea de a transforma visele in realitate.

Zana Somnurilor ii spuse Sofiei ca ea este aleasa pentru a salva lumea visurilor, care fusese invadata de umbre malefice. Cu puterea magica a unui colier fermecat, printesa Sofia putea distruge aceste umbre si aduce lumina si fericire inapoi in lumea viselor.

Sofia porni intr-o aventura plina de pericole si incercari. Calatoresc prin paduri intunecate, trecand prin rauri si munti inalti, iar drumul catre inima raului malefic era greu. Insa, prin curajul si determinarea ei, printesa Sofia reusi sa ajunga la destinatie.

Ajungand in inima raului malefic, Sofia se confrunta cu umbrele negre si imposibilitatea de a le distruge. Dar, cu ajutorul Zanei Somnurilor si a puterii prieteniei, printesa Sofia gasi curajul interior si reusi sa disipeze umbrele malefice.

Lumea visurilor renastea in toata splendoarea ei, iar printesa Sofia deveni eroina tuturor copiilor. Acum, fiecare copil adormit putea calatori prin taramurile viselor si sa isi implineasca cele mai frumoase dorinte.

Printesa Sofia se trezi, dar povestea continua in inima ei. Cu bucuria si fericirea in suflet, ea isi adormi intr-un tarziu si visurile o purtara din nou in lumea magica.

Etichete: povesti pentru copii, povesti de adormit copiii, povestea printesei Sofia, povesti cu magie, aventuri magice, lumea viselor, zane si printese, curaj si determinare, puterea iubirii, eroism copilariei.