Printesa si vrajitorul pierdut – poveste scurta pentru copii

“Printesa si vrajitorul pierdut”

Era o data o printesa frumoasa si curajoasa pe nume Sofia. Ea traia intr-un castel in mijlocul unei paduri fermecate. Intr-o zi, Sofia auzi un zgomot ciudat venind din gradina castelului. Curioasa, se indrepta in acea directie si descoperi un mic spirit jucandu-se printre flori.

Spiritul ii spuse printesei ca numele lui era Zippy si ca era un vrajitor pierdut. Sofia simti o empatie fata de Zippy si hotari sa-l ajute sa gaseasca drumul spre casa. Spiritul ii spuse ca trebuie sa gaseasca Cufarul Vrajitorului care continea vraja necesara pentru a-l duce inapoi acasa.

Astfel, Sofia si Zippy pornira intr-o aventura palpitanta prin padurea fermecata. Pe masura ce mergeau mai departe, intalnira diferite personaje magice, cum ar fi o familie de gnomi veseli, o zana cu aripi de fluturas si un dragon prietenos.

Pe masura ce treceau prin diferite probe si incercari, legatura dintre Sofia si Zippy se intarise tot mai mult. Aceasta descoperi ca si ea avea puteri magice ascunse si ca putea invata de la Zippy cum sa le controleze.

In cele din urma, cei doi ajunsera la marginea unui rau adanc. Pe cealalta parte a raului se afla Cufarul Vrajitorului, dar nu exista nicio punte pentru a ajunge acolo. Cu toate acestea, Sofia isi folosi puterile magice si crea o punte din aer pentru a putea trece.

Ajungand in sfarsit la Cufarul Vrajitorului, Sofia si Zippy desfacu cu ingrijorare lacatul. Inauntru se afla un pergament inscript cu litere stralucitoare. Pe masura ce Sofia il citea, o incantatie puternica se auzi in padure, iar Zippy simti o forta care il tragea inapoi acasa.

Cu lacrimi in ochi, Sofia si Zippy se sarutara pe obraz si promisera ca niciodata nu isi vor uita aventurile si prietenia. Spiritul disparu intr-un nor de fum, iar printesa se intoarse in castelul ei cu amintiri magice.

Etichete: poveste scurta pentru copii, povesti pentru copii, povesti de adormit copiii, Cutia Vrajitorului, Zippy, aventura magica, prietenie, puteri magice, padurea fermecata, castel, lacat, incantatie, spirit.