Vrăjitorul și pădurea fericirii – poveste de adormit copiii

“Vrăjitorul și pădurea fericirii”

A fost odată ca niciodată, într-un mic sat, un vrăjitor înțelept și bun numit Arion. Toți copiii din sat îl iubeau și îl căutau mereu pentru a asculta cele mai frumoase povești. Dar vrăjitorul avea o poveste specială, despre o pădure fermecată numită “Pădurea fericirii”.

Într-o frumoasă zi de primăvară, vrăjitorul își lua bățul magic și îi chema pe toți copiii în jurul lui. Povestea începea astfel: “Într-un loc îndepărtat, în mijlocul unei păduri fermecate, se afla o poartă misterioasă. Această poartă părea obișnuită la prima vedere, dar ascundea un tărâm magic plin de fericire și aventură!”

Copiii erau fascinați de această poveste și începeau să viseze cu ochii deschiși la minunățiile pe care le-ar fi putut descoperi în acea pădure. Vrăjitorul le spunea că această poartă nu se găsea într-un loc fizic, ci în sufletele lor, iar cheia către ea era fericirea.

Așadar, vrăjitorul le propuse copiilor să pornească într-o călătorie imaginativă spre Pădurea fericirii. Cu ajutorul magiei lui Arion, fiecare copil își crea propriul personaj magic care îi însoțea în această aventură.

Pe drumul lor fantastic, copiii întâlneau animale vorbitoare, plante vrăjite și obiecte magice. Fiecare întâlnire aducea cu sine o lecție de viață: curajul, prietenia, încrederea și bunătatea erau doar câteva dintre ele. Etichete: povesti pentru copii, povesti de adormit copiii, Pădurea fericirii.

Călătoria lor continuăa prin peisaje de vis, cu râuri scânteietoare și flori care cântau la răsăritul soarelui. Copiii descopereau puterile imaginației, iar fiecare pas îi aducea mai aproape de poarta către fericire.

În cele din urmă, ajunși la poarta misterioasă, copiii realizau că cheia către fericire era în sufletele lor, așa cum vrăjitorul le spusese. Când fiecare copil găsea propria fericire interioară, poarta se deschidea și îi lumină pe toți cu o rază strălucitoare.

Cei mici erau copleșiți de bucuria și lumina pădurii. Păsările cântau, animalele dansau, iar copiii simțeau că fericirea îi învăluie cu fiecare respirație.

După o vreme, vrăjitorul îi aduna pe copii în jurul lui și le spunea că era timpul să se întoarcă acasă. Dar poveștile și amintirile din Pădurea fericirii îi încântau mereu, lăsându-i să viseze la aventuri și fericire în fiecare noapte.

Astfel, copiii învățau că fericirea nu se găsește în lucruri materiale, ci în sufletul lor și în legătura cu cei dragi. În fiecare seară, când își închideau ochii, copiii se simțeau încălziți de lumina și magia Pădurii fericirii.

Etichete: poveste pentru copii, poveste de adormit copiii, vrăjitor, pădurea fericirii, aventură, magie, fericire interioară, suflet, copii, prietenie, încredere, curaj, bunătate, imaginație.